TANGOAVROSTNING lördag 22/9 Lilltorpet

Är du intresserad av att repetera grunderna i tango och att få några fler pusselbitar som du kan lägga till i din tangodans? Kanske du bara är sugen på att få dansa tango några timmar? Kanske du som brukar följa vill prova förarrollen eller tvärtom? Då har du chansen lördagen den 22 september i lokalen ”Logen” på Lilltorpet.

Birgitta och Stickan sätter på musiken strax efter klockan 10 och ca 10.15 börjar instruktionerna, vi håller på till ca 13.45.

Vi kommer bland annat att repetera grunderna i ochos, giro och ocho cortado men också ge förslag på hur man kan lägga till andra rörelser till grundformerna.

Eftersom vi är övertygade om att det bästa sättet att lära sig, är att dansa med olika personer så vi vill gärna använda partnerbyten men om ni är ett par som enbart vill dansa med varandra så går det naturligtvis bra.

Vi kommer att ha en paus så att du hinner få i dig något ätbart. Ta med det du vill äta och dricka. Tallrikar och bestick finns i köket i anslutning till lokalen. Vill du värma mat så finns det en mikro som vi får samsas om.

ANMÄLAN

Anmälan senast 15/9 till vår mailadress tangoabuela.falun@gmail.com

Skriv i anmälan om du dansar förare eller följare!

Ange också om du har en partner och vilken det är.

Priset för deltagare blir

75:- för medlemmar i Tango Abuela

100:- för icke medlemmar.

När du har fått bekräftelse på att du kommit med är anmälan bindande betala då till vårt bankgiro 5239-4103